Ingyenes gyereknapi online Köki Mozi

2021. május 28. péntek | Írta: Forgács Balázs
Idén harmadszorra invitál minket a Kultik, hogy online mozizhassunk, bár a korlátozások enyhítése lehetővé teszi, hogy eljussunk moziba, a Kökibe megálmodott multiplexre még egy jó évet várni kell. A gyereknapi műsort a regisztráció után választhatjuk ki, május 28 és 30 között pedig megtekinthető a kiválasztott alkotás.
Aki május 20 és 30 között regisztrál a moziajandekba.hu weboldalon, az május utolsó hétvégéjén a Rock csont, a Jönnek a kacsát és a Medvevilág Szicíliában című gyerekfilmek között választva mozizhat a családdal otthon, a filmnézés ezen oldalon keresztül ingyenes.
Ezen kívül 30-án délután kézműves- és ügyességi foglalkozásokkal, bábszínházzal várja a gyerekeket a Kultik a Köki tetőkertjén, ahol június 15-től keddtől szombatig esténként újra indul a Kultik Köki Teraszmozi, amely sötétedés után várja majd a látogatókat.
Heti háromszor premierfilm, kettő estén pedig közönségkedvenc is a repertoár része lesz. A nézőtéren 150 rendezői szék és 10 babzsák várja majd a mozirajongókat, a vászon 10x6 méteres lesz, a vetítőgép pedig egy 4K felbontású tűéles képet produkálni tudó digitális vetítőgép, amelyet a Dolby Digital hangrendszer egészít ki. A jegyár 1490 forint lesz várhatóan, de minden résztvevő egy 1000 forintos Köki vásárlási utalványt kap, amelyet a készhezvételtől számítva egy héten belül kell felhasználni. Természetesen a filmekhez elengedhetetlen frissen pattogatott kukorica és szószos nachos várja majd a látogatókat.
A teraszmozi várhatóan augusztus 28-ig üzemel biztosan, de kedvező időjárás esetén szeptemberig hosszabbíthatják a vetítéseket.
Utoljára frissítve: 2021. június 08. kedd 22:07