Idén is lesz Artmozik Éjszakája

2022. május 10. kedd | Írta: Forgács Balázs
Május 20-án öt művészmoziban nem lesz utolsó vetítés, egész éjszakán át, hajnalig filmezhetünk korlátlanul, csupán egy karszalagot kell vásárolnunk 3800 forintért. A résztvevő mozik: Művész, Puskin, Toldi, Tabán és a Kino Café. A vetítési sorozatban a Puskin stúdió termei nem vesznek részt.
A műsorprogramra idén is nagy figyelmet fordítottak a szervezők. Premier előtt láthatja a közönség a Zanox – Kockázatok és mellékhatások című magyar vígjátékot, premierben pedig Az északit tekinthetjük meg. Fesztiváldíjas filmeket láthatunk, mint pl. A világ legrosszabb embere, a Titán, a Belfast, a Gucci-ház vagy a Vezess helyettem. Talán utoljára láthatjuk vásznon az Utolsó éjszaka a Sohoban-t és Spielberg West Side Story-ját. Magyar dömpingben sem lesz hiány a Toxikoma, Kilakoltatás, A legjobb dolgokon bőgni kell, Külön falka, A feleségem története vagy Az unoka lehet jó döntés. Egyes magyar filmalkotásokat angol felirattal láthatja a közönség. Szinkronos filmeket elvétve találunk a műsorban, mindössze kettőt.
A vetítések 17:30 és 18:45 között kezdődnek, az utolsó előadásokat 2:00 és 4:00 között indítják el. A karszalagokkal áttérhetünk másik moziba is, nem kell egy helyszínen leragadnunk.
Utoljára frissítve: 2022. május 31. kedd 07:32