Helló Nyár Cinema City módra

2022. június 16. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Június 18-tól indul a Cinema City nyári kampánya, a Helló Nyár, amelynek keretében elsőként szombaton az Aréna és a Mamut 1. VIP termeiben különleges menü várja a mozilátogatókat. Ezen felül nyereményjáték is lesz, amelyre július végéig értékes ajándékokat nyerhetünk.
Június 18-án a különleges VIP napon a jegyár 7750 forint lesz, viszont az ajándékjegyeket ekkor nem lehet beváltani és különbözet megfizetésére sem nyílik lehetőség. A nyári ételválogatás mellett Hamburgert hagymakarikával és Karibi muffint vaniliasodóval is a kínálat része. A filmek pedig a legújabb premierek, úgymint a Lightyear, a Jurassic World: Világuralom, a Top Gun: Maverick vagy A játszma lesznek.
A nyereményjáték június 16-tól augusztus 31-ig tart, de a nyeremények egészen szeptember 30-ig válthatók be. Ehhez nem kell mást tenni, mint mozizni és a jegyen található kódot feltölteni. Legyen tiéd akár: egy Opel Crossland személyautó, egy Samsung Galaxy Z Flip3 okostelefon, egy Philips Air fryer XXL Smart meleglevegős sütő vagy a 2 főre szóló, 2 éjszakás szállás az Aria Hotel Budapestben, ezen kívül további 1 millió mozis nyeremény egyike, többek között Philips PowerPro Aqua porszívó, Senseo Select kávéfőző, Budapest Park 2 fő részére szóló koncertjegyek, Mattel játékok, 10 000 Ft értékű Samsung Experience Store vagy az 5000 Ft értékű Crystal Nails utalványok, Lupa Beach, a Korda FilmPark vagy az Ellipsum Élmény és Strandfürdő belépőjegyek, Agave filmes könyvek, Konzolvilág nyeremények, Philips háztartási kisgép kedvezménykuponok vagy a Red Bull Summer Edition energiaitalok egyikét, de akár a 2 főre szóló vacsorát is az Aria Hotel Budapestben található Café Liszt-ben, valamint különféle büfé kuponok, kedvezmények, mozijegyek. Részletek a mitnyertem.hu weboldalon.
Utoljára frissítve: 2022. augusztus 09. kedd 17:30