Helló Kaposvár

2018. augusztus 17. péntek | Írta: Forgács Balázs
Augusztus 18-án nyitja meg kapuit a kaposvári plázamozi, ami az augusztus eleji átvétel óta rekord gyorsasággal épül újjá. Mint ismeretes, a pláza nem tudott megállapodni a Cinema City mozihálózattal a további bérlésről, ezért mamutcég kivonult a bevásárlóközpontból. Az új üzemeltető a Kultik mozihálózat részeként nyitja meg második multiplexét az országban.
Két teremben kezdi meg működését a Kultik Kaposvár. A másik kettőt a következő hónapban tervezik átadni. A műsor 9:45-kor indul, a kínálat pedig: A hihetetlen család 2., Luis és a zűrlények, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, A Hangya és a Darázs, A kém, aki dobott engem, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Mission: Impossible – Utóhatás, Meg - Az őscápa, A védelmező 2.
A jegyárak teljes áron 1350 (2D) és 1660 (3D) alakulnak, kedvezményesen 1150 és 1360 ugyanebben a felbontásban. A klubkártya 1200 forintért váltható, mellyel egész évben kedvezményes jegyváltásra jogosult tulajdonosa, illetve az ország összes Kultik mozijában is. A szemüvegek 240 forintba kerülnek, de ugyanolyan élményt biztosít a Cinema Cityben vásárolt korábbi szemüveg is.
A mozi előtere, büféje, jegypénztári újultak meg, újak a 7.1 hangrendszerhez tartozó hangfalak, a vásznak és a nézőtéri fotelek is. A gépházban a piacvezető Christie vetítőgépei duruzsolnak, a kisebb teremben Xpand passzív 3D rendszerrel együtt működik. Reméljük, hogy mindenki megelégedésre talál a mozis élményekben. A 2-es terem átadója a jövő hónapban várható, ott lesz hallható a Christie Vive Audio hangrendszer, amely minden helyről garantált hangélményt biztosít.
 
(fotók: Kultik)
Utoljára frissítve: 2018. szeptember 08. szombat 06:44