Három mozi nyit az időjárási enyhülés után

2023. március 30. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
A művészfilmek szerelmesei lélegezhetnek fel, mert három artfilmeket vetítő helyszín nyit újra. Ezek a mozik az ősz folyamán a magas rezsiköltségek miatt zártak be. Győrben a tavaly nyár óta filmeket nem vetítő kulturális központ és koncert helyszín, a Rómer-ház március 30-án a Hat hét című fesztiváldíjas magyar alkotással tér vissza. Szombathelyen és Zalaegerszegen április 1-én indulnak a vetítések és ez nem tréfa.
Szombathelyen az AGORA-Savaria Filmszínház több premiert, a közelmúltban bemutatott vagy filmes díjakat nyert alkotást tűz műsorra. Többek között látható lesz Dungeons & Dragons, a John Wick 4. része, de a Hat hét, a Műanyag égbolt, A csendes lány vagy a Minden, mindenhol, mindenkor is.
Zalaegerszegen az Art Mozi egy moziteremmel működik, némileg szűkebb kínálattal rendelkezik, de igyekeztek színes műsort összeállítani. Látható lesz a Hadik, a Hat hét és a Talán igent mondok, jövő héten érkezik A bálna, a Minden, mindenhol, mindenkor és a Bogyó és Babóca 5. része is.
Mindhárom helyszínen némileg emelkednek a jegyárak, Győrben 2000 forintért válthatunk teljes árú jegyet, kedvezményesen 1750 Ft-ért. Szombathelyen 1700 Ft lesz egy teljes árú jegy, amely Szent Márton kártyával 1360 forintra mérséklődik, a kedvezményes tikett 1500 Ft lesz, de a városkártyával itt is komoly további kedvezménnyel csökkent az ár, amely 1200 Ft lesz. A hétfőnkénti ár pedig egységesen 1200 forintba kerül. Egerszegen 1600 forintra emelkedik egy jegy ára, kedvezményesen 1400 forint, Egerszeg Kártyás ár pedig 1280 Ft-ért váltható.
Utoljára frissítve: 2023. április 07. péntek 14:40