Harmadik Bóbita Családi Filmfesztivál

2013. november 21. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
A Cinema City harmadik alkalommal rendezi meg a már hagyományosnak mondható családi filmfesztivált az Aréna moziban november 22 és 24 között. A gazdag programkínálatú rendezvényekkel mindhárom nap délelőtt 10 órától egészen este 7 óráig várják a gyermekes családokat.

A filmvetítéseket 5 teremben tartják és a 2013-as év animációs és élőszereplős filmjei mellett az elmúlt évek nagy kedvencei is láthatóak lesznek. Sok kisgyermek életében ez a fesztivál teremti meg az első moziélményt és kifejezetten baba-mama barát vetítésekre is sor kerül délelőttönként, ahol félhomályban, csökkentett hangerő mellett élvezhetik az előadást a kismamák és pici gyermekeik. Szombaton és vasárnap emellett számos koncert is lesz: Alma Együttes, Ringató, MintaPinty, Eszter-lánc, Talamba, Kovácsovics Fruzsina, Apacuka és a Bélaműhely fellépéseivel. Ezen kívül mese sarok, játszó ház, kézműves foglalkozások, diavetítés színesíti a palettát. Lesz Tropicárium, Csodák Palotája és 3D nyomtatás is, hogy csak néhányat említsünk.
A mozin kívüli programok ingyenesek, a mozielőadások filmenként 950 forintba kerülnek a 2D-s és 3D-s alkotások egyaránt. A Masterimage 3D-s szemüvegért 200 forintot kell fizetni, de amennyiben már van ilyen szemüvegünk, akkor azt érdemes elhozni magunkkal.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 10:07