Halloween programok kiegészítés

2021. október 31. vasárnap | Írta: Forgács Balázs
A Halloween, vagy ahogy itthon nevezik, a halottak napja több moziban különlegességekkel vár, amelyeket már ismertettünk korábban, ám most újra jelentkezünk, mert van olyan mozi, ahol az utolsóelőtti pillanatban kristályosodott ki a program.
A Cinema City a Mammut mozijának VIP termeibe invitálja látogatóit, ezalkalomból csak 31-én mini hamburger és bloody pancake lesz a kínálat kiegészítéseként. A jegyár 6960 forint. Különleges film az Utolsó éjszaka a Sohóban című premier előtt lesz látható, emellett több horror is a műsorkínálat része lesz.
A Kultik hálózatban idén nem lesz egységes a program, pl a véradás csak Csepelen, Kaposváron, Szentesen, Hódmezővásárhelyen és Salgótarjánban lesz. Dunaújvárosban, Salgótarjánban, Szentesen és Csepelen a külön jelölt filmeket mozimaratoni jegyárral, 1000 forintért lehet legnézni.
A Sugár Moziban 790 forintos jegyáron lehet mozizni a kijelölt elmúlt év legrémisztőbb és leghorrorisztikusabb filmjeivel napközben és késő estétől hajnalig október 29-31-től kezdődően.
Szarvason szünidei mozinapok keretében 700 forintos jegyáron mozizhatunk, amely ugyan nem a Halloween keretében történik, de lesznek rémisztő filmek is a kínálatban.
Gyöngyösön 30-án volt a Borzongj a moziban! akciü, amelynek keretében egész nap a horror jegyében telt. Egész napra karszalag 1990 forintért, filmenként 990 forintért volt váltható a jegy.
Utoljára frissítve: 2021. november 18. csütörtök 21:57