Halloween-kor különleges vetítések országszerte

2019. október 29. kedd | Írta: Forgács Balázs
Több mozi mindenszentekkor az amerikai hagyományokat átvéve ijesztgetős, jelmezbe bújós, horror esteket tart, ezért különleges vetítések, különféle programokat szerveznek, ezzel is színesítve a kínálatot.
Egyes Kultik hálózathoz tartozó mozikban, akik jelmezben mennek a vetítésre 31-én, azok ajándék mozijegyet kapnak, ezen kívül a délutáni órákban véradás is lesz. A véradókat pedig egy doboz popcornnal és éves hűségkártyával jutalmazzák. Az akcióban résztvevő Kultik mozik: Csepel, Kaposvár, Sopron, Pécs, Ajka, Szentes, Hódmezővásárhely és Salgótarján.
A Kultik Szarvas moziban 31-én éjjel Csokit vagy csalunk jelmondat alatt várják a mozilátogatókat a szervezők. Három filmet vetítenek le, amelyekre együttesen a jegyár 1600 forintba kerül, Halálod appja 20:20-tól, Zombieland – A második lövés 22:15-kor és az Annabelle 3. éjfélkor. A mozit hátborzongató hangulat veszi körül, a legbátrabbak, akik oda belépnek, sok-sok finomsággal és meglepetéssel találkozhatnak majd.
A Cinema City Aréna VIP termeiben a mozi előtti menü lesz különleges 31-én, amelyek a Halloweenhoz leginkább köthetők. A nem rég megújult menü mellé Teriyaki marha és fűszeres csirkehús croissant-ban tálalva salátákkal, valamint Halloween muffin sütőtökös karamellöntettel, vaníliafagyival és mandula szórattal csak ezen a napon kapható különlegesség, a műsoron pedig a Terminátor: Sötét végzet, Addams Family – A galád család, Drakulics elvtárs és a Halálod appja, Demóna: A sötétség úrnője, Joker. Ezen a napon 2D-s jegyár 6960 Ft, 3D-s pedig 7450 Ft, ajándékjegyeket erre a napra beváltani nem lehet.
Zalaegerszegen az ART mozi tart Mirror horror estet 31-én, késő estébe nyúló filmvetítésekkel. Kapunyitás 21 órakor. Az első előadás 22 órakor kezdődik egy órás vérfagyasztó műsorral, 23 órakor a Prédák című filmmel kezdődnek a filmvetítések, éjjel 1 órakor az Aki bújttal folytatódik, 3-kor pedig A gyászoló asszony átkával zárul. A jegyár az egész rendezvényre 3300 Ft, Egerszeg-kártyával 2640 Ft.
Budapesten a Bem Moziban lesz egy különleges vetítés 31-én, méghozzá The Rocky Horror Picture Show 1975-ös filmje angolul, magyar felirattal 18, 20 és 22 órai kezdettel. Éjfél előtt 1 perccel pedig egy meglepetéssel várják a Halloween-i hangulatban lévőket, amihez semmilyen támpontot nem árulnak el és ígérik, hogy az időpont különlegessége nem véletlen, tehát biztosan nem a Bambi vagy a Hófehérke lesz levetítve. A jegyár filmenként 1200 Ft.
Utoljára frissítve: 2019. december 03. kedd 16:13