Gyereknapi hétvége a mozikban

2023. május 25. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Május utolsó vasárnapja a gyermekeké, amely idén Pünkösdre esik, ezért a hétvégi gyermekprogramok is háromnaposak lesznek és ezt több mozi ki is használja a maga módján. Érdemes tehát figyelni, hogy merre milyen programokkal, akciókkal várják a kicsiket. Viszont széles körben elmondható, hogy szinte minden nyitva lévő moziban lesz valamilyen gyerekeknek szóló filmalkotás ezen a hétvégén, amelyre pl. A kis hableány című film premierje is datálódik. Oldalamon néhány lehetőséget mutatok be a teljesség igénye nélkül.
A Cinema City Mini Gyereknapi Ajánlattal készül, kis popcorn, kis üdítő mellé egy chips és egy csoki jár, amely 2000 forintba kerül. A menü május 27-től a készlet erejéig vásárolható meg.
A Kultiknál csak Csepelen lesz kiemelt gyereknapi program, az egésznapos gyermekfilmvetítések mellett arcfestés és csillámtetoválás várja a lurkókat.
A Gobuda Moziban május 28-án, vasárnap, minden 14 éven aluli néző egy kis popcornt kap ajándékba, minden 14 éven felüli diák pedig egy darab tiszteletjegyet kap, a normál árú filmre váltott diákjegye mellé, amelyet bármely filmre beválthat június 28-ig. Ezen kívül több gyermekeknek szóló film 990 forintos jegyáron tekinthető meg. 
A Sugár Moziban 28-án minden 14 éven aluli gyermek XIXO üdítőitalt kap a készlet erejéig, emellett szerdáig minden családi jegy mellé egy másikat ajándékba kaphatunk.
Egerben az Agria Moziban háromnapos gyereknap lesz, amelynek keretében akár A kis hableányt is meg lehet tekinteni 990 forintos jegyáron, de itt lesznek az elmúlt egy év jelentősebb filmalkotásai is, mint pl. a Rosszfiúk, a Csizmás, a kandúr vagy DC Szuperállatok ligája is.
Tatán és Nyergesújfalun május 27 és 29 között minden gyerekjegy harmadáron, 500 forintba kerül, amely kizárólag a 14 éven aluliakra vonatkozik. Tatán műsoron lesz a Bogyó és Babóca 5., Mavka, Super Mario és A kis hableány, Nyergesújfalun csak A kis hableány és a Super Mario.
Szarvason május 27-én a Bogyó és Babóca 5. és a Super Mario című filmeket 700 forintért, A kis hableányt 1000 forintos jegyáron lehet megtekinteni gyereknap alkalmából.
Mátészalkán minden 16 éven aluli gyermek 50%-os kedvezményben részesül a mozijegy árából május 27 és 29 között.
Szentendrén a Lurkócia Városi Gyereknapon a P’Art Mozi sátrát érdemes felkeresni, hiszen mozis kvízen és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek, akik szuper mozis ajándékokkal gazdagodhatnak.
Kiskunfélegyházán és Gödöllőn jótékonysági vetítések lesznek. Május 27-én a Super Mario, 28-án a Csizmás, a kandúr legújabb epizódja lesz látható 400 forintos jegyáron. A befolyó összeget rászoruló családoknak juttatják majd el.
Utoljára frissítve: 2023. június 06. kedd 19:31