Filmünnep, Filmnapok, Őszi Moziünnep országszerte

2013. október 09. szerda | Írta: Forgács Balázs
Október 10 és 13 között tartja a Cinema City országos Filmünnepét, amely mögé beállt a Sugár Mozi és a Mi Mozink hálózat is, igaz saját rendezvényként, de azonos jegyárral. A rendezvénysorozat csak a normál és 3D alkotásokra, illetve az IMAX és VIP vetítésekre vonatkozik, nem játszanak a rendezvény alatt a Cinema City Westend 4DX és a Palace Mammut mozi vetítései, illetve a Gravitáció 3D című film is csak normál áron tekinthető meg.

 

A Cinema City a 690 forintos 2D és a 890 forintos 3D jegyárral kedveskedik, a 3D szemüveg ára ezen felül fizetendő, ha nincs birtokunkban ilyen. Ezen kívül közönségtalálkozók, filmklubok, premier előtti filmek, műhelybeszélgetések és sztár jegyszedők színesítik a programokat. Az filmekre jegyet foglalni nem lehet, csak személyesen vagy interneten keresztül lehet megvásárolni őket. Az online jegyváltás egyébként a Cinema City Filmünnepen debütál először, de egyelőre csak a Filmünnepen résztvevő filmekre lehet így jegyet váltani. Továbbá minden jegyhez egy 100 forint értékű büfékupont ad a mozi. Az IMAX esetében az ismeretterjesztő filmek 690 Ft-os jegyáron tekinthetők meg, míg a VIP vetítésekre 2790 a jegyár ezeken a napokon.
A Mi Mozink mindhárom mozija (Lurdy, Eurocenter, Tatabánya) is részt vesz saját „Filmnapok” ünnepével, szintén október 10 – 13 között. A jegyek itt is 690 forintba kerülnek, térhatású filmnapos filmet nem vetítenek.
A Sugár mozi Őszi Moziünnepe szintén 690 forintos jegyáron kínálja a filmalkotásokat a fenti időszakban. 3D alkotás a kivételen kívül nem lesz itt sem. Ezen kívül Moziünnep menü lesz 690 forintért, amihez ajándék csokoládét adnak.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 10:09