Éves mozibérlettel tarol a Pannónia Mozihálózat

2023. június 24. szombat | Írta: Forgács Balázs
Egységes mozibérletet vezet be a Pannónia Entertainment, amellyel korlátlan mozizást kínál tulajdonosának minden mozijában, azaz a Mom Parkban, a Gobuda Moziban, a Pólus Center Moziban, a Lurdy Moziban és az Art+ Cinemában.

A törzsvendégek számára egy extra kedvezményes mozibérletet gondolt újra a Pannónia Entertainment, amely június 20 és július 6 között érhető el bármelyik mozi pénztárában vagy a Pannónia webshopjában. A limitált számú bérleteket éves és féléves formában is megváltható és az első használattól számítják az érvénytartamát. Az éves bérlet 49 000 forintba kerül, amely kb. 17 darab mozijegy árának felel meg, míg féléves változata 31 000 forint, amely kb. 12 darab mozijegy árát foglalja magába. A bérleteket postán nem, csak személyesen lehet átvenni a kijelölt moziban. A bérlet minden normál 2D és 3D előadásra igénybe vehető, ám a 3D szemüveget külön meg kell venni, ha nincs a birtokunkban. Speciális előadásokra, pl. emelt áras exkluzív filmvetítés, felújított kultfilmek, bábszínház, koncert, élőkoncert, nem érvényes.

Nem rég a Budapest Film bocsátott ki szezonbérletet, amely június 16 és szeptember 3 között érvényes mind a hat mozijában. Szemben a Pannónia ajánlatával 25 000 forintba kerül, ár-érték arányban a Pannónia ajánlata tűnik jobbnak, amely akár a Cinema City 10 alkalmas ajándékkártyájával is felveszi a versenyt, hiszen ott 20 700 forint ennek az ára, még annak ellenére is jobban megérheti, hogy ezzel egyszerre négy fő is mozizhat, tehát átruházható.

Utoljára frissítve: 2023. június 23. péntek 05:55