Etele Cinema Night - Best of 2023

2024. január 26. péntek | Írta: Forgács Balázs
Ismét egy fergeteges moziéjszakával lep meg minket az Etele Cinema február 2-én 18 órától másnap reggel kb. 5:30-ig. Az előző év legjobb filmalkotásait vetítik kilenc moziteremben egy éjszakán át. A belépő ára 5990 Ft, amellyel korlátlan mozizási lehetőséget kapunk reggelig, ingyenesen parkolhatunk az Etele Pláza parkolójában, valamint 10% kedvezménnyel vásárolhatunk a mozi büféjében.

A repertoárban találkozhatunk Barbie és az Oppenheimer filmekkel, de A Fortune hadművelet, a Barátnőt felveszünk, A csendes lány és a Wonka mellett számos tavalyi siker látható, mint a Magyarázat mindenre, a Nemzet aranyai, az Elemi vagy a Mission: Ipossible – Leszámolás – I. rész. Ezen felül meglepetés filmek is lesznek a kínálatban, amelyekről a moziteremben értesülnek a nézők. A gyermek teremben most is a legkeményebb horrorfilmekkel találkozhat a közönség.

Az este folyamán onscreen kvízekkel fokozzák a hangulatot, ezért érdemes már időben a moziterembe ülni. Ha az eseményen résztvevők megéheznének a hatalmas mozizásban, akkor 23 órától kinyit a Prémium szinten található étterem, ahol válogatott finomságok közül válogathatnak. A műsorról itt találhatók információk.

Jegyeket személyesen vagy a https://tixa.hu/nightcinema0202 oldalon keresztül lehet megváltani, online vásárlásnál 330 Ft kényelmi díjat számítanak fel.

 

Utoljára frissítve: 2024. január 26. péntek 19:05