Érkezik az Artmozik Éjszakája

2019. május 06. hétfő | Írta: Forgács Balázs
Május 17-én ismét a művészfilmek szerelmesei vehetik birtokba a Budapest Film mozijainak 14 termét este 6-tól reggel 6-ig kezdődő filmvetítésekre korlátlan számban. Ehhez mindössze egy karszalagot kell vásárolni, amellyel egész éjjel, bármelyik mozi, bármelyik előadása látogatható, korlátlan számban.
A vetítésekre a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni, előre foglalni, sem telefonon, sem online, de még helyszínen sem lehet. A karszalagokat április 17 óta személyesen lehet megváltani a résztvevő, azaz a Művész, Puskin, Kino Café, Toldi és a Tabán mozikban. Egy karszalag ára 3500 forint.
A műsoron olyan filmalkotások is lesznek többek között, amelyeket itt láthat először a közönség, de lesznek premier filmek és az elmúlt hetek-hónapok válogatása kerülnek terítékre, köztük olyanok is, amelyeket már nem vetítenek a mozik és ezen a rendezvényen láthatók utoljára a mozivásznakon.
Érdemes tehát felkészülni, hiszen a karszalagok hamarosan elfogynak, idén is nagy érdeklődésre és teltházra számít a szervezőség.
Utoljára frissítve: 2019. május 31. péntek 19:46