Elképesztő áresés a CinemaPINK mozijaiban

2018. május 24. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Ezzel a címmel hívta fel közösségi oldalán követőinek figyelmét a két budai plázában üzemelő CinemaPINK. A decemberi fájdalmas drágulást és a prémium kategóriába sorolt Mom Park Mozi jegyárai olyan mértéket képviseltek, ami érzékenyen érinthette a budai mozi- és filmrajongókat.
Ezt orvosolta mától a CinemaPINK mindkét (Mammut II és Mom Park) mozijában és nagylelkűen lecsökkentette jegyárait a konkurencia árai alá nyomva. Kérdés csupán az, mennyire marad tartós az alacsony ár.
 
Na de nézzük a tényeket! Mindkét mozi egy árkategória alá esik, különbség van a hétfőtől szerdáig tartó időszak, valamint a csütörtöktől vasárnapig tartó között. A hét elején ugyanis egységáron mozizhat mindenki, úgymond egy kedvezményes nap sorozatot kapunk külön a 2D és külön a 3D kategóriára, a hét második felében viszont különbség van teljes ár és kedvezményes között. Plusz van egy érdekes és első olvasatra félreértelmezhető kedvezmény, ami annyit jelent, hogy ha valaki akár 2D, akár 3D tartalomra vásárol jegyet csütörtök és vasárnap között és egyúttal közepes vagy nagy (popcorn, nachos) menüt vásárol, annak a jegy csak 1500 forintba kerül. Tévedés ne essék, csak a jegy kerül ennyibe, nem a menüvel együtt.
 
Az árak pedig: hétfőtől szerdáig 2D: 1280,-; 3D: 1380,-. Csütörtöktől vasárnapig teljes árú 2D: 1750,-; 3D: 1850, kedvezményes (diák, nyugdíjas) 2D: 1350,-; 3D: 1450,-.
A korábbi kedvezmények, mint pl. a késő esti 1200 forintos és a néhai Mom Parkos 1+1 kedvezmények a továbbiakban nem élnek.
Utoljára frissítve: 2018. június 17. vasárnap 16:43