Éljen a nyár és #barbenheimer

2023. július 20. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
A Cinema City a nyár közepére különleges VIP nappal és ételkínálattal várja az Aréna és a Mammut mozikba július 22-én szombaton látogatókat. Ezen a napon a szokásos extra kényelmes kényelem, a svédasztalos kínálat és a korlátlan büféajánlatot extra ételkülönlegességek és filmes repertoár várja.

A Cinema City idén, a nyár közepén érkezik a különleges VIP nappal. Ekkor a múlt héten mozikba érkezett M:I-7 és a 20-án debütáló Oppenheimer és a Barbie uralja a műsort, nem véletlen, hogy a nyár leginkább várt dupla premierjére időzítették ezt a napot is, hiszen óriási érdeklődés övezi ezeket a filmalkotásokat. A különleges ételek sorában a VIP Burger hagymakarikával és hasábburgonyával, a Pink limonádét és a Csokis ’cookie’ Barbie kedvenc fagyijával kóstolhatjuk. Mindezt 9000 forintért élvezhetjük a kiválasztott filmalkotással együtt. Ajándékutalványt ezen a napon csak ráfizetéssel lehet beváltani. Ezen felül azok a nézők, akik rózsaszínben érkeznek a vetítésekre, Barbie posztert kapnak ajándékba. A fenti három film mellett műsoron lesz még az Indiana Jones és a sors tárcsája, valamint az Insidious – A vörös ajtó is, utóbbi csak az Arénában, az Oppenheimert viszont feliratos verzióban is műsorra tűzik.

A nyár leginkább várt dupla premierje adta az ötletet, ami széles körben elterjedt és népszerű kezdeményezés lett, a Barbie és az Oppenheimer összeolvadva Barbenheimer, amely az egy napon megtekintendő két film megtekintését célozza meg. A világon több mozi ösztönöz különféle akciókkal vagy csoportok szerveződtek, amelyek együtt nézik meg a két filmalkotást.

A szegedi Barbenheimer eseményét a MINK nevű, három egyetemistából álló baráti kör szervezi, amelyre 22-én szombaton kerül sor. A találkozó 16 órakor lesz a Szeged Plázában a Cinema City mozi előtt, ahol 16:30-kor az Oppenheimert, 20:30-kor pedig a Barbie című filmet tekintik meg a résztvevőkkel együtt. A jegyekről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

Kiskunhalason egyedi kedvezményt biztosítanak azoknak, akik egy napon kívánják megtekinteni a két filmalkotást, nekik az első filmes jegyük bemutatásával a második filmre egy nagy popcornt kapnak ajándékba.

Az Etele Cinema nyereményjátékot hirdet a dupla premier alkalmából. Július 20 és 27 között az első 100 néző, aki mindkét filmet megtekintette és a jegyek ID-ját elküldi az info@etelecinema.hu címre, igazolva, hogy a premier hetében nézték meg a filmeket, ajándékban részesül, a levél tárgya: Barbenheimer. A garantált nyeremények: 1 db pink Etele Cinema/Barbenheimer strandlabda és 1 db Etele Cinema/Barbenheimer napszemüveg. Eredményhirdetés: 2023. július 31. 12:00

Több mozi úgy készítette el a műsort, hogy egymás után a két film megtekinthető anélkül, hogy egyik filmről ki kellene jönni.

Utoljára frissítve: 2023. július 21. péntek 19:54