Elindultak a vetítések az felújított Ajkai Moziban

2018. július 18. szerda | Írta: Forgács Balázs
A fejlesztés leginkább a nézőteret érintette, de korábban már a vetítőgépet is kicserélték. A látogatók immár megvásárolhatják a 3D szemüvegeket, nem kell bajlódni a sokszor megbízhatatlan és drága aktív változattal.
Július 2-án neki is ugrottak a nézőtérnek és leszerelték a korábbi fotelüléseket. A nézőteret lejtős kivitelűre építették át és 15 hellyel több fért be, mint korábban. Ezt úgy valósították meg, hogy a korábbi nagy sortávolságot rövidebbre húzták, de még így is megfelelő lett, így befért még két sor szék. A korábbi problémákat is orvosolták, a spanyol Euroseating foteleken pohártartó is van.
A vásznat kompletten lecserélték ezüstös kivitelűre, hogy a polarizált Xpand passzív szemüvegekkel élvezhető legyen a 3D hatás. A gépházban a Christie Solari One+ vetítőt egy CP2208-as váltotta, a régi a csepeli 5-ös termet szolgálja.
A jegyárak kis mértékben emelkedtek, minden korábbi jegyár 50 forinttal lett drágább. Változtak a kedvezmények is, a gyermekjegy 16 éves korig vehető igénybe, kölyök és kamaszjegy elnevezéssel, viszont a fogyatékkal élők és a pedagógusok nem számíthatnak kedvezményre. Az éves törzskártya 1200 forint maradt, amellyel továbbra is biztosított a kedvezményes jegyváltás 1 főnek. A 3D szemüvegek ára: 240 Ft.
Mai napon a Transylvánia harmadik része és a Mamma Mia 1-2 látható.
Utoljára frissítve: 2018. augusztus 17. péntek 16:43