Egyes balatoni kertmozik ma kezdik a szezont

2022. június 03. péntek | Írta: Forgács Balázs
Ismét eljött a nyár, ismét indulnak a kertmozik, a legtöbbjük a nyári szünet indulása után kezdi meg működését, de lesz olyan, amelyik már ma kinyit és a szünet elejéig csak pénteken, szombaton és vasárnap vetít majd.
Fövenyesen, Révfülöpön és Balatonlellén kezdik korán a szezont, utóbbi helyen idén először egy 4K-s vetítővel. Fövenyesen június közepétől szerdánként artfilmeket láthat majd a közönség 1500 forintos jegyáron, ezen az áron lesznek filmek Lellén is. Révfülöpön 1600-ért mozizhatunk teljes áron, a diák és nyugdíjas kedvezménnyel 1400 forintot kérnek majd. Mindhárom helyen este 9-korkezdődnek a vetítések.
Balatonakaliban június 17-től minden nap lesz vetítés 21 órás kezdéssel, keddenként artfilmeket hoznak a közönségnek. A jegyár 1500 forint lesz.
Vonyarcvashegyen június 24-től kezdődik a szabadtéri mozizás, itt viszont nem naponta lesz vetítés, érdemes figyelni a műsort. Csütörtökönként várhatóan művészfilmeké lesz a vászon. A kezdés szintén este 9 lesz, a jegyár pedig felnőtt esetén 1800 forint, gyermek és magyarországi, nappali tagozatos diák 19 éves korig 1600 forintért válthat jegyet, a szezonbérlettel rendelkezők pedig 1000 forintért mozizhatnak, amely 2000 forintért váltható a pénztárban.
Balatonszemesen július 27-én kezdődik a mindennapos csillagos esti vetítéssorozat, szinten 1500 forintos jegyáron este 9-kor, itt sem lesz mindennap vetítés, érdemes figyelni a műsort.
Zalakaroson július 1. a start, itt csak hétköznapokon várható vetítés este 9-kor, a jegyár még nem ismert.
Csopakon június 11-én indul a szezon, ettől fogva minden nap 21 órakor kezdődnek a vetítések, a jegyár 1200 forint lesz.
Várhatóan elindul idén Zamárdi is és formálódik egy kezdeményezés Siófokon, viszont a várakozások ellenére idén sem lesz vetítés a Club Aliga kertmoziban.
Természetesen a Balatonon működő állandó mozik is várják a filmek szerelmeseit Balatonfüreden, Siófokon és Gyenesdiáson.
Utoljára frissítve: 2022. június 28. kedd 20:54