Egy éves az újranyitott Kultik Csepel

2017. augusztus 24. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Szülinapi játékkal és akciós filmvetítésekkel várja látogatóit a Csepeli Mozi. Az évközben négytermessé bővült plázamozi beváltotta a hozzáfűzött reményeket és hozza azokat a nézőszámokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hosszú távon fennmaradjon a multiplex.
A szülinapi akció augusztus 24-30-ig tart, ezalatt számos filmet 850 forintos áron lehet megtekinteni. A gyermekek külön ajándékot kapnak a termek előtt a beengedésnél. Az akcióba nem tartozik bele a Pappa Pia, Amityville, Emoji-film, Annabelle 2 és A szerencse háza című filmek, ezeket a szokásos jegyáron lehet megtekinteni. További ajánlat a limitált számú szülinapi büfémenü, ami kizárólag az akció keretén belül kapható.
A szülinapi filmhéten nyereményjáték is lesz, amelynek részleteit a moziban ismerhetik meg. A nyereményjáték első számú díja 52 páros mozijegy, második díja 26 páros mozijegy, harmadik díja 13 páros mozijegyet tartalmaz.
A mozivezetés további szolgáltatásbővítést tervez megvalósítani, első körben az előtér újul meg, később további fejlesztések várhatók.
Utoljára frissítve: 2017. szeptember 03. vasárnap 14:11