Egy év alatt megújult a Pólus Mozi

2018. augusztus 10. péntek | Írta: Forgács Balázs
Nehéz, de minden szempontból eredményes éven van túl a Pólus Mozi egy éve új üzemeltetője. A korábbi bérlő, nagy csinnadrattával távozott és vitte a mozi berendezéseinek egy részét is, fotelestül, hangrendszerestül, vásznastul és néhány teremben még a fali kárpitozást is tönkretette.
Az új vezetésnek bő egy hónap alatt sikerült 5 termet helyreállítania, októberben pedig a nagytermet is beüzemelnie. A foteleket jó állapotban szerezte be, a legnagyobb terem székei újonnan gyártott, kényelmes spanyol fotelülések. A 4-es teremben Masterimage, a 6-osban DepthQ 3D rendszer működik, de mindkettőhöz ugyanolyan polarizált szemüvegek használhatók.
A közelmúltban a bérelt gépeket lecserélte a bérlő és bevásárolt a Christie vetítő rendszereiből. Az 1-es és 3-as termek gépei CP2215, a 4, 5, 6 gépek pedig CP4230-as vetítők. A 2-es terembe a pláza vett még az előző bérlő idején egy Sony SRX-R320 típusút, az marad egyelőre.
A mozi egy éves időtávlatában fejlesztett rengeteget, tervezés alatt áll a büfé és jegykiadó átépítése és az előtér átformálása is, valamint a hangrendszer továbbfejlesztése.
Utoljára frissítve: 2018. szeptember 06. csütörtök 16:41