Csütörtöktől CinemaPINK Mammut 1

2018. június 27. szerda | Írta: Forgács Balázs
Holnap végre kinyit a CinemaPINK Mammut 1-ben lévő egysége is. Szűkös információk lévén, nem tudni, hogy a korábbi nyolc teremből végül mennyi auditórium élte meg az átadást.
A műsort ezentúl a 2-es épületben lévővel együtt jelenítik meg. Ami kisebb fennakadást okozhat, hogy nem tudni, melyik épületben kezdődik az aktuális film. Akik az utolsó pillanatra hagyják a jegyváltást, akár le is maradhatnak a filmjük első perceiről. Az 1-es épület nyitását nem övezi nagy felhajtás, csendben tárja ki kapuit. Az alagsorban két jegypénztár, az emeleten pedig büfé várja a filmek szerelmeseit, innen nyílnak a termekhez a folyosók. A korábban már megszokott kényelem vár minden nézőt, a jegyárak azonosak a 2-es épületben lévő moziéval. Természetesen ezekben a termekben is lesz 3D, Dolby Atmos és mindegyik teremben 4K vetítő dolgozik majd. Hamarosan saját élménybeszámolóval is frissítjük ezt a cikket.
 
UPDATE: A 8 teremből 7 nyílik meg pénteken egy nap csúszással. A korábbi 1-es és 2-es nagyobb termek, valamint 5 kisterem. 1 teremre még várni kell.
 
(fotók forrása: mammut.hu/mozi)
Utoljára frissítve: 2018. július 17. kedd 16:20