Csepelen mertek nagyot álmodni

2019. december 06. péntek | Írta: Forgács Balázs
A Kultik Csepel moziban mertek nagyot álmodni az üzemeltetők, nem csak amiatt, hogy bele mertek vágni 2016-ban egy mindenki által bukásnak ítélt projektbe, hanem mert szinte folyamatos fejlesztést produkál az üzemeltető, most pedig a használtan beszerelt üléseket még kényelmesebb, vadiújakra cserélik le.
2016 augusztusában 3 teremmel debütált a mostani üzemeltető, ez volt a Kultik első multiplexe és valljuk be, de a hányattatott sorsú Csepel Pláza egyik megmenekülése is. A korábbi bérlők hosszabb-rövidebb üzemeltetés után hagyták ott a mozit, de úgy látszik, hogy a Kultik megtalálta a siker titkát. 2016 decemberében megnyitották a 4., 2018 nyarán az 5. termüket és e két nézőtéren 2019 tavaszán a spanyol Ezcaray fotelüléseit szerelték be a régiek helyett.
A következő lépcsőfok idén decemberre tevődik, a 2-es és a 3-as termek üléseit cserélik le a szlovák Cinefor rendkívül kényelmes és strapabíró termékeire. A fotelek karfába süllyeszthető üdítőtartóval rendelkeznek és piros szövetülésű, kényelmes, fejtámla nélküli, lehajtható ülésű bútorok. Az első két sor helyén pedig egy sor párosan foglalható fekvőszékek vannak, amely biztosítja azt, hogy nem kell nyakunkat törni, ha az első sorba kapunk helyet (bár lesznek olyanok, akik kimondottan ide akarnak majd ülni – a szerk.). A Kultik Csepel mozi ebből az alkalomból a december 6-7 hétvégén 1000 forintos ünnepi jegyárral kedveskedik azon nézőknek, akik ezeket a termeket szeretnék kipróbálni. A jegyár 2D és 3D filmvetítésre is egyaránt érvényes, utóbbi esetében természetesen szemüveg nélkül. A vetített filmek: Addams Family, Jetikölykök 3D, Terra Willy 3D, Joker, Halálod appja, Múlt Karácsony és a Terminátor: Sötét végzet.
Jövőre pedig a mozi előcsarnoka, beengedő folyosója és a büfé újul meg.
Utoljára frissítve: 2019. december 20. péntek 16:47