Bükfürdőn mozi nyílik

2022. június 02. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Június 3-án nyit hazánk legújabb mozija, amely Bükfürdőn, a Funcity nevű szórakoztató centrumban helyezkedik el. A 63 férőhelyes moziteremben lelátószerűen rendezték be az 58 cm széles fotelüléseket. Ezen kívül egy 5,8 x 3,3 méteres vászon, Dolby Digital 5.1-es hangrendszer, JBL erősítők kerültek beépítésre.
A gépházban egy Christie CP2315, RGB lézer vetítőgép kapott helyet, Dolby IMS3000 szerverrel, valamint a hangvezérlésért egy CP950-es processzor felel, a DSI 2.0 végfokokkal szólaltatják meg a beltéri erősítőket. A mozi kizárólag 2D-ben vetít majd.
A Funcity új dimenziókba repít, a legújabb és a legváltozatosabb élményekkel szolgál, a mozi mellett új világokba repülhetünk a Crazy Rush által, kipróbálhatjuk magunkat F1 pilótaként, körberepühetjük Magyarországot jet packkel, Turbochargerrel versenyezhetünk, valamint felfedezhetjük a gigantikus terepasztalon, hogyan száguldanak a vonatok.
A mozibelépő 1500 forintba kerül, kedvezményesen, amelyet a diákok és a 12 éven aluli gyermekek vehetnek igénybe 1300 forintba kerül. Az előadások egy délutáni, egy késő délutáni és egy esti vetítésből állnak, hétvégén egy délelőtti és egy koradélutáni időpontban is kezdődik egy-egy vetítés. A filmes repertoárt pedig a legújabb kasszasiker premierekből állítják össze.
 
fotók: Kószó János
Utoljára frissítve: 2022. szeptember 05. hétfő 22:00