Black Friday és székfoglaló csata a Corvinnál

2019. január 20. vasárnap | Írta: Forgács Balázs
Pénteken várakozáson felüli érdeklődés mellett zajlott a zárt csoportban, később a mi oldalunkon is megjelent hír szerinti mozifotelek kiválasztása. Reggel 9-kor már egy hosszú sor állt a mozi bejáratánál, a vége először a metró aluljáróig, a beengedésre a mozi épületét megkerülve a bejártig állt, majd némi harc is kialakult a vége és az eleje között.
Délre a mozi előtt még egy rövidebb sor állt, amikor bezárták az ajtókat és kiírták az ajtóra, hogy a székek elfogytak.
Mint ismeretes, január 21 és február 3 között a Corvin Moziban felújítási munkálatok zajlanak, köztük a nézőtéri üléseket is komplett lecserélik és a használt foteleket jelképes összegért eladásra kínálták fel az érdeklődőknek. A székválogatásra 18-án, pénteken 10 és 12 óra között volt lehetőség, a megvásárolt székeket a leszerelés napján lehet elvinni a moziból.
A felújítás 21-én kezdődik, az első héten a Korda, Jávor és Kabos termeket zárják le, a második héten a Karády, Latabár és Radványi kerül sorra, viszont csak a Kabos és a Jávor fog működni immár új ülésekkel és felújított nézőtérrel. Február 4-én várhatóan az összes felújított terem üzemelni fog.
 
fotók: Sgánetz Bence
Utoljára frissítve: 2019. február 07. csütörtök 17:43