Artmozik Éjszakája

2012. augusztus 11. szombat | Írta: Forgács Balázs
A korábbi években más mozikban sikeresen lebonyolított mozifanatikusok éjszakája és egyéb maratoni mozis éjjelek sikerén felbuzdulva rendezik meg augusztus 24-én 20 órától, másnap kora reggelig tartó Artmozik Éjszakája rendezvényt, amely idén először jelentkezik Budapest három vezető artmozijában: a Művész, Puskin és Toldi mozikban.

Érdemes lesz ellátogatni e filmszínházak valamelyikébe vagy mindegyikébe, hiszen az idei év legjelentősebb filmalkotásait válogatták össze. Ezen az éjszakán elegendő lesz egy karszalag ahhoz, hogy mindhárom mozi bármelyik vetítését megtekinthessük. Az egyedi filmkínálat mellett mindhárom egység további különlegességekkel is készül ezen az estén, hogy az éjszakai mozizás jó hangulatban teljen, illetve hogy mindenki ébren tudjon maradni a hajnali vetítéseken is. Különleges borokkal a Művész, koktélokkal a Puskin és kávékülönlegességekkel várnak mindenkit a mozi büféi.
Mivel a karszalagok mindhárom moziban, minden előadásra érvényesek lesznek, előfordulhat, hogy az előadások megtelnek, ezért érdemes előre megtervezni mely filmeket szeretnénk megnézni, és bekalkulálni a mozik közötti esetleges 10 perces frissítő sétát is. A helyfoglalás érkezési sorrendben, a terem befogadóképességéig lehetséges. A szervezők igyekeznek minden filmből több előadást tartani, így aki lemaradt, vagy nem fért be valamelyikre, az egy másik előadáson be tudja pótolni a ”hiányosságot”. A korlátozott számban kapható karszalagok augusztus 15-ig 2500 forintba kerülnek, 16-tól viszont már 3000 forintba. A műsor itt érhető el.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 11:36