Anyák napja a mozikban

2023. május 05. péntek | Írta: Forgács Balázs
Május első vasárnapja az anyák napja, ebből az alkalomból több mozi is kiveszi a részét, ki így, ki úgy. Vannak, akik programot hirdetnek, mások olcsóbb helyárakat kínálnak vagy ajándékjegy vásárlásra ösztönöznek, írásomban néhány akcióra hívnám fel a figyelmet.
A Cinema City különleges nappal várja azokat, akik vasárnap mennének moziba. A Mammut és az Aréna VIP mozik rendhagyó nappal várnak. A kényelmes bőrfotelek nyújtotta kényelem és az előadás előtt elfogyasztható korlátlan étel- és italkínálat mellett az alkalomhoz illő étket kóstolhatnak meg a látogatók. A szokásos tavaszi menüsort csirkés poke bowl és csokoládé szökőkút egészíti ki, a filmes repertoárban pedig a Könyvklub: A következő fejezet – premier előtt, valamint a Mi lett volna, ha…, a Galaxis őrzői 3. és a Super Mario: A film lesz, utóbbi csak az Arénában. Ezen a napon minden jegy 2D-ben 9000 Ft, 3D-ben 9500 Ft lesz, ajándékjegyet csak ráfizetéssel lehet beváltani.
A Sugár Moziban ezen a héten (május 4 – 10) kettő mozijegy egyidejű vásárlása esetén egy harmadikat ajándékba kapnak a mozizók, amelynek felhasználási feltételeit a jegykupon hátoldalán tekinthetjük meg. Ráadásul 7-én minden mozinéző édesanya ajándékjegyben részesül, amelyet júniusban használhat fel egy tetszőleges vetítésre.
A Művész Art Moziban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban csak vasárnap exkluzív vetítések lesznek. Az Anyák napja című brit romantikus drámát vetítik egyetlen alkalommal mindkét helyszínen, az alkotás a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjában szerepelt és Graham Swift Anyák napi kimenő című bestsellerének feldolgozása.
Ezen kívül a mozik többsége ajándékjegyeit kínálja erre a napra, ami szintén egy apró figyelmesség lehet az alkalomra. De akár egy műsorrendi film megtekintése is jó választás lehet egy csokor virág mellé.
Utoljára frissítve: 2023. május 19. péntek 06:27