Ajándékjegy mustra

2021. december 17. péntek | Írta: Forgács Balázs
Érkeznek az ünnepek és az ajándékvásárlás komoly fejtörést igényel sokunk számára. Minden évben elmondjuk, hogy élményeket is ajándékozhatunk mozijegy, moziutalvány és mozibérlet formájában. A mozik idén fel is készültek különféle akciókkal az idei ünnepre. A teljes palettát felsorolni is egy külön fejezet lenne, néhányat említenék meg.
A Cinema City online és személyesen is megvásárolható ajándékjegyekkel vár. Elektronikus formában 2D, Imax 3D és VIP 2D jegyek válthatók, míg személyesen ezeken felül 3D, VIP 3D, 4Dx 3D, valamint ScreenX ajándékjegy váltható, ezen felül Páros VIP 3D és 10 darabos 2D ajándékkártya is. Árakról a mozi weboldalán érdeklődjünk, mozinként eltérő áron érhetők el a voucher jegyek, azokat általában azokban a mozikban lehet felhasználni, ahol váltottuk őket, de az országosan beválthatók magasabb áron kínálják, ezeket ugyanis bármelyik Cinema City moziban felhasználhatjuk a jegyfajtának megfelelően, de magasabb kategóriájú jegyeket alacsonyabb kategóriára is felhasználhatjuk, pl. VIP 3D jegyet normál 2D előadásra.
 
A Sugár Mozi karácsonyi akciójában 3 ajándékjegy váltása esetén plusz 2-t ingyen kap a vásárló, érdemes erre az ajánlatra ráugrani, mert csak 5 napig él az ajánlat, december 19-én zárásig vásárolható meg a jegypénztárban. December 20-tól várhatóan Karácsony végéig, 3 ajándékjegy vásárlásakor 1 plusz ajándékjeggyel ajándékoz meg minket a mozi. A kedvezmény teljes árú és kedvezményes formában is elérhető és csak 2D vetítésre váltható be.
 
A Kultik hálózat 4 ajándékjegy áráért 5-öt ad, érdemes ezt az ajánlatot is megfontolni, mert a vidéki helyszíneken is egy remek ajándék lehet. Az ajándékjegyek teljes árú és kedvezményes formában is elérhetők, 2D és 3D előadásra is beválthatók. Az akció december 31-ig érhető el.
 
A Cinema MOM és a Pólus Center Mozi ajándékutalvánnyal kínál lehetőséget szeretteink megajándékozására, ráadásul 4 ajándékjegy áráért most ötöt kapunk, 2D és 3D előadásra egyaránt beváltható. Ezen felül december 31-ig limitált ajánlattal lephetjük meg magunkat vagy mozifanatikus barátunkat, családtagunkat, 1 hónapra, félévre és 1 évre mozibérletet lehet váltani. A havi bérlet 4 db, a hathónapos 10 db, a 12 hónapos 15 db jegy áráért váltható. A bérletek névre szólnak és korlátlanul használhatók 2D és 3D előadásra egyaránt. A két mozi külön értékesíti a bérleteit és utalványát és csak abban a moziban váltható be, ahová szólnak.
 
Ezen felül több városban is válthatunk ajándékozható jegyet, érdeklődni a moziknál, valamint a https://mozivilag.com oldalon a mozijegyárak fül alatt, az ajándékjegy oszlopban.
Utoljára frissítve: 2021. december 28. kedd 16:55