Ajándék ajándékjegyek

2023. december 13. szerda | Írta: Forgács Balázs
Mit adjak neki Karácsonyra? Teszik fel a kérdést oly sokan az ünnepek előtti hetekben. Igazi fejtörés lehet az ünnepi meglepetések kiválasztása, de akadnak olyanok, akik szakítva a korábbi hagyományokkal, nem tárgyi dolgokat ajándékoznak egymásnak, hanem élményeket. Praktikus lehet akár egy utazásra való befizetés, egy VR játékterem belépő vagy egy koncertjegy. De jó ötlet lehet és viszonylag kedvező áron vehetünk ajándékozható mozijegyeket is, amelyek sok esetben különleges, egyedi kinézetű formában vehetők át.

Körülbelül az idehaza működű filmszínházak és multiplexek felében kínálnak ajándékjegyeket vagy utalványokat, amelyeknek az árán belül vásárolhatunk mozijegyet vagy akár büféterméket is. Ráadásul számos ilyen ajándékjegyet online formában is meg lehet váltani, nem kell fizikailag a fa alá helyezni, bár előbbinek megvan a varázsa.

Vannak mozik, amelyek kihasználva a lehetőséget rögtön akciózni kezdtek. Több darabos ajándékjegy vásárlása esetén valamennyit ajándékba adnak és lényegesen pénztárcakímélővé válik az ajándék így.

A Sugár Moziban három ajándékjegy vásárlása esetén a negyediket ajándékba kapjuk, de december 15 és 17 között három vásárlása esetén kettőt adnak ajándékba. Ez egy páratlan lehetőség, minden évben egy decemberi hétvégén megörvendeztetnek bennünket ezzel az akcióval.

A Kultik hálózatnál december 1 és 31 között öt darab ajándékjegy vásárlása esetén egy hatodikat a mozi ad ajándékba.

Cikkünk újabb akciók esetén bővül majd.

Utoljára frissítve: 2023. december 13. szerda 22:28