A Zamárdi Kertmozi Karácsonya

2023. december 16. szombat | Írta: Forgács Balázs
Téli időszakban szokatlan dolog, hogy egy nyári idényre tömegeket vonzó kertmozi kitárja kapuit, de ez a szokás most megtörik. December 16-án, azaz ma, egyszeri alkalommal kinyit a Zamárdi Kertmozi és egy nagy karácsonyi programot kínál kicsiknek és nagyoknak. Lesz vásár, büfé, karácsonyi dalok, tombola és persze filmvetítés is.

Délután 1 órakor kapunyitás, felcsendülnek a karácsonyi zenék, kinyit a büfé, ahol forralt bor, meleg tea, pálinka, szendvicsek, zsíros kenyér várja a látogatókat. A Zamárdi Óvoda jótékonysági árusítása lesz mézeskalács és linzer válogatásokból, az ár becsületkasszás. Továbbá, a Kútvölgyi birtok sajtjai és tejtermékei vásárolhatók meg, lesz Fenegyerek Pálinka, megtekinthetjük a pálinkafőzés folyamatát, kóstolhatunk húzott házi rétest és ajándéknak való különféle kerámiákat is vásárolhatunk.

15 órakor Fábián Bernadett előadása lesz Karácsonyi dallamok címmel kicsiknek és nagyoknak.

16:30-kor tombola értékes nyereményekkel.

17:30-kor Igazából szerelem című film vetítése.

A rendezvény mindenki számára ingyenes, A nézőtéren melegítő gombákat és hőlégbefúvókat helyeznek ki, de a meleg ruha viselése, illetve párnát, takarót hozni erősen ajánlott, mert bár a nézőtér fedett, de nyitott.

Utoljára frissítve: 2023. december 16. szombat 11:48