A véleményedért mozijegyet kapsz a Sugár Moziban

2024. február 07. szerda | Írta: Forgács Balázs
A Sugár Mozi kérdőív formájában kéri ki látogatóinak véleményét a moziról és a mozizási szokásokról. A ma éjfélig kitölthető kérdőívek összesítése után értékes ajándékokat sorsolnak ki a kitöltők között. A kérdőív mellett több olyan akció is érvényben van vagy a napokban lesz elérhető, amelyeket érdemes kihasználni, ha fontos a pénztárcakímélő szórakozás.

A kitöltők között az alábbi értékes nyereményeket sorsolják ki: 1 x 10 db mozijegy egy fő részére, továbbá Sugár VIP kártya és 20 db páros mozijegy. A kérdőívet itt tudod letölteni.

Február 8-án torkos csütörtök lesz, ezen a napon minden büfétermékre 50% kedvezmény érvényesíthető.

A Sugár Hűségprogram akciója, hogy minden februárban regisztrált hűségkártya mellé most ajándék mozijegykupon ajándékba jár. Azok, akik hűségkártyával vásárolnak a büfében, az extra szószokra és az extra jalapeno paprikára 50% kedvezményt kapnak egész februárban.

Azok a mozilátogatók, akik februárban online vásárolnak mozijegyet, 15% kedvezményt kapnak a büfé árából, amely bármely büfévásárlásra érvényesíthető.

Továbbá azok, akik a Sugár Mozi App-ban februárban felmutatják a fánk kupont, 20% kedvezményt kapnak azok árából.

Frissítés! Kuponnapok lesznek február 9 és 11 között, ebből az alkalomból minden filmvetítésre maximum 2400 forint lesz egy mozijegy, igen a premier filmekre is. Ezen felül pedig minden nagy büfémenü közepes áráért vásárolható meg.

Utoljára frissítve: 2024. február 09. péntek 20:51