A kertmozik zöme már elrajtolt

2018. június 17. vasárnap | Írta: Forgács Balázs
Idén nyáron ismét számos kertmozi kezdte meg működését, a tavalyi évhez hasonlóan a legtöbb a Balaton körül nyílt meg. Szép számmal akadnak szabad ég alatt vetítő helyek a fővárosban és a Balatonon kívül vidéken országszerte is, hogy pokrócba vackolva vagy akár egy autó kényelméből nézhessük az előadást.
Június első napjától vetítenek a révfülöpi, a fövenyesi és a balatonakali kertmozik, a hónap közepétől a csopaki, a vonyarcvashegyi, zamárdi és a zalakarosi vetítőket izzították be először. Június 22-én Balatonvilágoson, 23-án a Balatonlellén indulnak el a kertmozi vetítések, júliustól pedig várhatóan Balatonfűzfőn, Balatonfenyvesen és Balatonszemesen is.
Budapesten a Várkert Bazárban, az Óbudai-szigeten és a Corvin tetőn, vidéken pedig Hatvanban és Sárospatakon lesz kertmozizás, fényfestéssel egybekötött zenés produkció pedig Lőkösházán a Bréda Kastélynál.
A jegyárak változatosak, a Balatonnál 500 és 1200 forint között változnak. Budapesten 990 és 2000 forint között, Sárospatakon ingyenesek a vetítések, Hatvanban 1300-1600 Ft egy mozijegy attól függően, hogy 2D-s vagy 3D-s a vetítés.
Utoljára frissítve: 2018. július 04. szerda 00:27