2023-ban is lesz Artmozik Éjszakája

2023. május 15. hétfő | Írta: Forgács Balázs
Május 19-én 18 órától másnap reggelig ismét megörvendeztet minket a Budapest Film és mind az öt művész mozijában értékes filmeket nézhetünk korlátlanul mindössze egy karszalag áráért.
A szinte szokásosnak mondható májusi mozimaratonon idén több premier előtti filmet, régről visszahozott alkotást és számos mostanában műsoron lévő művet láthatunk. Itt lesz többek között a bemutató előtt lévő Az a bizonyos nyár, a Cavaraggio árnyéka vagy a Röfi, válogatást láthatunk az idei Oscar jelöltek és díjazottak közül, mint például A bálna, A csendes lány vagy A sziget szellemei. A Toldiban eredeti nyelven élvezhetjük a Sikoly VI., a Nem vagy a Renfield című filmeket, a magyar filmeket angol felirattal tűzik műsorra.
A filmek mozinként 18 és 19 óra között indulnak, az utolsók 1:30 és 4:00 között kezdődnek. A karszalagokat bármelyik moziban megválthatjuk, az online váltott jegyekkel pedig az előadás napján 17 órától lehet átvenni a karszalagokat. Az online megváltott jegy visszaigazolásában lévő QR kód megléte feltétele a karszalag átvételéhez, anélkül a moziba belépni nem lehet. A termekbe érkezési sorrendben lehet helyet foglalni a terem kapacitásáig. A karszalagok 4800 forintba kerülnek és egy éjszaka alatt az összes helyszínen érvényesek. A műsor itt tekinthető meg: https://artmozi.hu/artmozik-ejszakaja-2023
Utoljára frissítve: 2023. június 06. kedd 23:58