1 éves az Etele Cinema

2022. szeptember 23. péntek | Írta: Forgács Balázs
Tavaly szeptember 30-án nyitott meg az Etele Cinema, akkor még Cinext néven 4 kisebb teremmel, októberben és novemberben pedig a nagyobb és a tematikus termekkel folytatták a nyitásokat, végül decemberben a prémium termek is kinyíltak.
Ebből az alkalomból múlt héten születésnapi kedvezményeket nyújtottak a személyes jegyvásárlóknak kuponok felmutatásával, amellyel 1-et fizet, 2 kap akció élt. Ezen a hétvégén szeptember 22 és 25 között Gyermek Filmfesztivált is rendeznek a Kids teremben, nem csak gyerekeknek, mindössze 1500 forintos áron. Ezzel együtt a jól megszokott Kids menü mellé limitált, extra finom vattacukros opciókkal is várják a gyermekeket. Olyan filmek közül lehet választani, mint a Vuk, a Kuflik, a Sonic 2, a DC Szuperállatok vagy a Minyonok 2.
 
Szeptember 30. és október 2. között pedig a sikerfilmek hétvégéje lesz. Az esemény előtti napokban lehet szavazni arról, hogy melyik filmet vetítsék a moziban, a legtöbb szavazatot kapott filmekből állítják össze a műsort és ezekre a filmekre minden jegy mellé a másodikat ajándékba adja majd a mozi.
 
Utoljára frissítve: 2022. október 12. szerda 18:11