Nyergesújfalun nyit, Kecskeméten és Kaposváron visszaköltözik a mozi

2023. április 27. csütörtök | Írta: Forgács Balázs
Négy hetes szünet után újra lesz mozi Nyergesújfalun, Kaposváron már egy hete, Kecskeméten május 1-től költözik vissza a mozi eredeti helyszínére. A 10-es út menti mozi üzemeltetőváltás miatt szünetelt, a két megyei jogú városban pedig a megnövekedett rezsiárak miatt döntöttek korábban úgy helyi szinten, hogy az elsőadásokat ugyan megtartják, de összevontan más kulturális létesítményben szervezik meg, ez áll vissza most
Április 28-án nyit a 10’S Mozi Nyergesújfalun, a korábbi üzemeltető távozása miatt április 1-én tartotta utolsó vetítését, az újjal viszont még nem kötöttek szerződést, ezért némi szünet után kezdi meg a működést. Egyelőre pénteken, szombaton és vasárnap lesz vetítés, de terveik szerint mindennap kinyitnának. Újdonság, hogy online is meg lehet venni a jegyeket, sőt foglalni is lehet. A bankkártya terminál késése miatt az első héten még nem lesz használható ez az opció, a helyszínen csak készpénzes jegyváltás lehetséges. A jegyárak változatlanok maradnak 1550 forint lesz a teljes árú jegy, kedvezményes 1350 forintért váltható, erre a diákok, gyermekek, pedagógusok, nyugdíjasok, fogyatékkal élők jogosultak. Új jegytípust vezetnek be, a klubkártyás jegyár 1000 forint lesz, amely az éves, névre szóló kártyával látogatható, ennek az ára 1500 Ft. A 3D jegyárak minden kategóriában 200 forinttal lesznek magasabbak. A mozi műsorait a www.nyergesimozi.hu címen érhetjük el.
Kaposváron 16-án költözött vissza a mozi a Csiky Gergely Színház kamaraterméből a Szivárvány Kulturpalotába. A normál vetítések mellett a filmklubokat is a Szivárványban láthatja a közönség. A jegyárak változatlanok maradnak.
Kecskeméten újra otthon az Otthonban. A Hírös-Agóra Deák Ferenc téri helyszínéről ismét az Ifjúsági Otthonba költözik vissza a filmszínház. Az első vetítés május 1-én már az Otthon Moziban lesz. A jegyárak változatlanok lesznek.
Utoljára frissítve: 2023. május 09. kedd 16:31