Mozimaratonok, moziünnep és popcorn maraton

2023. április 25. kedd | Írta: Forgács Balázs
Április 28-án délutántól másnap hajnalig két helyszínen lesz éjszakába nyúló filmözön. A népszerű program egy karszalaggal kínál 5-6 mozizást tulajdonosának és a programban az elmúlt hónapok legemlékezetesebb filmjeit tűzik műsorra, szóval, ha bárki lemaradt vagy újra megnézné ezeket a filmeket, annak itt a lehetőség.
Kecskeméten a Malom Mozi Maraton már 14 éve az egyik legkiemelkedőbb mozis program a helyi multiplex moziban. Mindig nagy érdeklődés övezi, az utolsó napokban pedig el is fogynak a limitált kiadású belépők. Idén 5990 forintba kerül egy karszalag, amelyhez büfékupon is tartozik és egyszeri alkalommal levásárolható. Hat film megtekintésére nyújt lehetőséget, a filmekre pedig érkezési sorrendben foglalhatók el a helyek. Pénteken az első előadás 15 órakor kezdődik a Super Marióval és reggel 6-kor a Renfield című filmmel záródik, de látható lesz többek között a Dungeons and Dragons, Magic Mike, a Sikoly VI., a Minyonok legújabb epizódja vagy a John Wick 4 is. A vetítésekre külön mozijegy nem vásárolható.
Siófokon a X. Mozifanatikusok éjszakája lesz, a karszalagok 3900 forintba kerülnek és 5 film megtekintését foglalják magukba. Az első kör 16 órakor indul, képregény filmek, gamer játék ötletén alapuló filmek lesznek, másodikban romantikus filmeket láthat a közönség, a harmadik körtől vegyesen akció, thriller és horror vonal képviselteti magát, az utolsó kezdés 1:45-kor indul mindhárom teremben. Ezekre a vetítésekre csak a karszalagokkal lehetséges a belépés.
A Sugár Mozi a Tavaszi Moziünnepét indítja útjának, április 27 és május 3 között, a megjelölt filmeket mindössze 1090 forintért láthatja a közönség. Az alábbi filmeket láthatja a közönség az akciós áron: John Wick: 4. felvonás, Sikoly VI., Creed III., Magic Mike utolsó tánca, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, Shazam! Az istenek haragja, Az ember, akit Ottónak hívnak, 65, Múmiák, Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság, Hadik, Kojot négy lelke, Nyolclábú felügyelő és a rejtélyek rejtélye, Talán igent mondok, Asterix és Obelix: A Középső Birodalom, Kopogás a kunyhóban, Kokainmedve, A bálna, Mágikus állatok iskolája – Rejtélyes gödrök, Hirtelen 70, Belle és Sébastian – Egy új kaland, 13 ördögűzés, Eltűnt.
A Kultik hálózatnál április 27 és május 3 között minden megvásárolt mozijegy mellé 500 Ft büfékupon jár, amit azonnal le is vásárolhat a látogató. Az akció a Kultik Ajka mozira nem érvényes.
Mátészalkán április 27 és május 3 között mozimaraton néven lesznek hihetetlenül olcsó napok 1200 forintért filmenként. Az akcióban nem vesz részt A nemzet aranyai, a Mi lett volna, ha… és A galaxis örzői 3. A háromdimenziós filmeknél a 3D szemüveget külön meg kell vásárolni, ha nincs a látogató birtokában ilyen.
Utoljára frissítve: 2023. május 05. péntek 16:44