Jegyfoglaló programok 4. (Sugár Mozi)

2013. november 02. szombat | Írta: Forgács Balázs
Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján 2007-ben felépült először 4 termes moziként indult meg, majd 6 év alatt plusz 4 stúdióval bővült. A kezdetekben már átlag feletti kihasználtsággal üzemelő multiplex napjaink egyik meghatározó szórakozási forma Kelet-Pesten. Most ennek a mozinak az egyik előadására foglalunk jegyet.

Nyissuk meg a www.sugarmozi.hu weboldalt. Az első benyomás a betöltődött oldal felépítéséről, hogy rendkívül részletes. Megtaláljuk a filmek leírásait, tájékozódhatunk a jegy és büféárakról és egy kis mozitörténetet is olvashatunk. A legszembetűnőbb azonban az aktuális napi műsor. Az oldal dátumát a november 4-én hétfői napra lapozzuk, ahol a Paranoia 14 órás előadására foglalunk jegyet.

 

A monitoron elénk kerül a terem helyszínrajza, fölötte a film leírásával. Ha az egerünket a kívánt helyre visszük, egy kis ablakban egy fotón mutatja meg, hogy hogyan látunk rá a vászonra. Ezzel messze az egyik leginkább felhasználóbarát foglaló rendszer az eddigiekhez képest. Mielőtt a helyre kattintunk, meg kell adni az e-mail címünket és azt, hogy mennyi helyet szeretnénk lefoglalni. Egyúttal az automatikusan bepipált rubrika jelölését is megváltoztathatjuk, hogy szeretnénk-e a Sugár Mozi hírlevelét megkapni vagy sem. Kattintsunk a foglalásra!

A foglalást rögzítették, amelyet az előadás előtt 30 perccel tudunk átvenni, különben törlik a rendszerből. Erről e-mailben értesítenek bennünket.

Az egyik legegyszerűbb, lényegre törő és a felhasználóbarát foglaló oldal a Sugár Mozié. Ezt a műveletet néhány kattintásból, gyorsan meg lehet ejteni, ezáltal pedig nem kell sok időt vesződni vele.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 10:07