Digitális fejlesztésének végéhez közeledik a Cinema City

2012. február 10. péntek | Írta: Forgács Balázs
Tavaly óta szinte megállás nélkül cseréli le hagyományos gépeinek zömét Magyarország legnagyobb multiplex mozihálózatát birtokló Cinema City. Mindegyik egységében a termek számától függően 2-4 auditóriumban már 3D digitális filmélményeket is kaphatunk.

2012. február második hetére befejeződött a Dolby 3D formátumról a Masterimage térhatású technikára való átállás, ezzel véget ért egy fejlesztési szakasz. öröm, hogy a látogatók mindegyik Cinema City moziban ugyanazzal a 3D móddal találkoznak, mert a speciális szemüveget az első mozizáskor kell csak megvenni, a legközelebbi előadásra magával hozva olcsóbban juthat a 3D-s belépőjegyekhez 150 forinttal a hálózat bármelyik mozijában.

A következő fejlesztés az összes mozi székeinek lecserélése a francia Quinette magas színvonalú termékeire, míg a régi székek sem kerülnek kidobásra, egyesületek, művelődési házak, kisebb mozik kapták meg azokat. Már befejeződött a győri és szegedi mozik székcseréje és ezzel együtt az arculatfestése, annak színei is megváltoztak. Jelenleg a Westend és később a debreceni 9 termes is átalakul.

Utoljára frissítve: 2017. március 08. szerda 12:04