Csütörtökön nyit a Ligetplex Cinema

2020. január 15. szerda | Írta: Forgács Balázs
Kéttermes mozi nyílik Gyenesdiás és Keszthely határán a Liget Plázában, igaz az első hetekben csak a nagyobbik terem üzemel majd, hétköznapokon négy, hétvégén 5 előadással várja a moziközönséget.
A Liget Pláza mozija nem ismeretlen a környéken élőknek. A mozit nagy hírveréssel a bevásárlóközpont 2002-es megnyitásával reklámozta egy vállalkozó, aki hatalmas elképzelésekkel Zala megye legnagyobb vásznát ígérte. A mozi helyét kialakították és szerkezetkész állapotba hozták, de pénzhiány és jogi hercehurcák miatt végül nem készült el. 18 évet kellett várni, hogy a Szabolcs Cinema Kft felkarolja a helyi mozi ügyét.
Az épületrészt megvásárolták és bár decemberre szerették volna megnyitni a mozit, erre csak az új évben nyílt lehetőség. A műsor a nyitóhéten két premierfilmmel indul, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk és a Dolittle című filmekkel, hétvégén pedig a Jumanji – A következő szint című filmet tekinthetik mag az érdeklődők, a Star Wars új része a következő héten lesz, 2D és 3D formátumban is levetítve. Mindkét terem alkalmas lesz 3D vetítésre, az Xpand passzív 3D rendszert telepítették, valamint a nagyteremben Christie Vive Audio hangrendszer muzsikál. A férőhelyek tekintetében tekintélyes mozi lesz, a nagyteremben 300, a kisebbikben 120 fő tud majd egyszerre mozizni a kényelmes, pohártartós, spanyol fotelüléseken.
A jegyárak teljes áron 1600 forintba, kedvezményesen 1300 forintba kerülnek, kedvezményre a gyermekek 12 éves korig és a nyugdíjasok jogosultak.
Utoljára frissítve: 2020. január 23. csütörtök 07:41