A Sugár Mozi minden héten kitalál valami nyereményjátékot

2024. március 29. péntek | Írta: Forgács Balázs
Az ember csak kapkodja a fejét, mert a Sugár Mozi minden héten kitalál valamilyen játékot vagy ösztönzi a moziba járókat további mozijegyekkel, büfékuponokkal, amely így további látogatószámot növel. Egész Budapesten talán az Etele Cinema nyújt még hasonlóan ötletes, de nem minden héten kitalált akcióval. Úgy tűnik, hogy a független szolgáltatók, amelyek a bevásárlóközpontok tulajdonában vannak sokkal inkább meg tudják maguknak engedni a rengeteg ingyenes kupont, mint a nagy hálózatok, akik súlyos bérleti díjat kénytelenek fizetni.

Március 28 és április 7 között minden nap meg lehet tippelni a látogatók számát a moziban. Aki 10%-on belül találja el, azok között 3 db 2 személyes mozijegykupont sorsolnak ki, aki eltalálja az aznapi nézőszámot, az Sugár VIP kártyával lesz gazdagabb, amellyel többek között 50% kedvezménnyel lehet moziba menni, fitness terembe, bowlingozni vagy a játszóházba, amelyek a Sugárban találhatók. A tippeket minden nap este 8 óráig kell megtenni a mozi facebook felületén.

Március 31 és április 1-én azok a szülők, akik 14 éven aluli gyermekükkel együtt mennek moziba, a film után egy vouchert kapnak, amellyel pörgethetnek az előtéren lévő szerencsekeréken. A kereket 10 óra és 19 óra között lehet megpörgetni és értékes nyereményeket lehet hazavinni.

Akik március 28 és április 7 között legalább két különböző filmet megnéznek a Sugár Moziban, ezekért pedig begyűjtik a két pecsétet, azok között privát vetítést sorsolnak ki. A sorsolást követően külön egyeztetni fognak a nyertessel egy 40 fős moziteremben megtartandó későbbi vetítésről. A nyeremény átvételéhez a két mozijegyet meg kell őrizni.

Végül pedig egy különleges vetítésre hívnám fel a figyelmet! Április 2-án, az autizmus világnapján, kedden 17:30-kor a Spielberg teremben a Különleges életek című filmet jótékonysági vetítés keretében lehet megtekinteni. A támogatói jegy ára 2000 Ft, amelyet a mozi teljes egészében az Autistic Art Alapítvány javára ajánlotta fel. Az alapítvány autista lakóotthonok üzemeltetésével és művészeti programok szervezésével foglalkozik. Lehetőség van vetítés nélküli támogatói jegyet is vásárolni, amely szintén 2000 forintba kerül.

Utoljára frissítve: 2024. március 29. péntek 13:53