A mozi, ahogy még sosem láttad

Augusztusban nyílik a Sugár Mozi 9. terme

2017. július 05. szerda | Írta: Forgács Balázs
Elkezdték kialakítani a Sugár második emeletén azt a helyiséget, ahol a mozi kilencedik termét fogják megnyitni augusztus közepén. Korábban egy bank székelt ott, amely arrébb költözött és meg tudták kezdeni a munkát.
A terem 51 fős lesz, a Bacsó Stúdió tükörképe, bejáratuk közös lesz, a folyosó meghosszabbításával lehet majd bejutni a helyiségbe. Újdonság, hogy ennek a két teremnek külön mosdója lesz, nem kell majd a nagytermekhez külön bemenni, hogy elvégezhessük folyóügyeinket.
A terem hasonló kialakítású lesz, mint a kisebb elődei, karfás, fejtámlás, pohártartós, kényelmes fotelülések, külön gépház, Christie digitális vetítőgép és hozzá tartozó szerver fogja alkotni. A hangrendszer 5.1 digitális lesz, ebben a teremben kizárólag 2D-ben, de vegyesen akár art és populárisabb filmeket is vetíteni fognak.
Ennek a teremnek is lesz neve, amelyhez ötleteket lehet majd adni a mozi közösségi oldalán, később ezekből kiválasztanak néhányat és közönségszavazatok alapján a legtöbbet begyűjtő nyer. A győztes elnevezésre szavazók között pedig kisorsolnak valakit, aki egy egész estére barátaival megkapja az új mozitermet egy esti filmezésre.
A Sugár Mozi 2007 márciusában nyitott meg az Örs vezér téri Sugár Üzletközpontban 4 teremmel, azóta 2009 novemberében egy-, 2010 júniusában kettő-, 2011 novemberében további egy stúdióteremmel bővült a nézőterek száma. Az első terem digitalizálására 2009 novemberében került sor. A mozi igen nagyszámú nézőközönséggel rendelkezik, sorozatos akcióikkal és különféle korcsoportok mozizására ösztönzésével az egyik legaktívabb mozi ma Budapesten.Keress minket Facebookon

Megosztás

Oszd meg oldalunkat ismerőseiddel!

Keresés

PartnereinkA felhasználók által rögzített tartalmakért a mozivilag.com felelõsséget nem vállal! Minden jog fenntartva!