A mozi, ahogy még sosem láttad

Bem Mozi

2009. január 05. hétfő | Írta: Forgács Balázs
Réges-régen még fapados mozi volt a szószoros értelemben véve. A 80-as években óvodás csoportok ültek be mesefilmvetítésekre, 5 Ft volt egy előadás...

Épülete a Margit körúton található Budán egy emeletes ház földszintjén. Bejárata egy kávézóba nyílik, hangulatos, lágy zene szól, uralkodó színek a bordó, piros, narancs. Van egy kis DVD téka is, ritkaságszámba menő filmeket lehet itt venni. A kávézó egyik szegletében van a jegypénztár, ahol bankkártyával ugyan nem lehet fizetni, de ez a jegy olcsóságával megbocsátható.

A moziterem hosszú, kb 15 soros lehet, egy sorban 7-8 ülés. A terem alig lejt-elrendezésű, az ülések sötétszürke huzatúak, fejtámla nélküliek. A terem mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített. Hangzása nem a legtökéletesebb, a képi élménnyel nem volt gond, a vászon kicsi. Légkondícionált mozi!

A filmkínálatának köszönhetően különböző célkorosztályoknak kedveskednek, hiszen megtalálhatóak a gyermekelőadások, a filmklubok, art filmek és a nagy produkciók egyaránt. A mozi art besorolású, az Európa Cinemas tagja. A jegyárak sem drágák, sőt 10 alkalomra szóló bérletrendszerével kifejezetten olcsón ülhetünk be.

Megközelítése tömegközlekedéssel: a 4-es és 6-os villamossal és a szentendrei hévvel lehetséges.Keress minket Facebookon

Megosztás

Oszd meg oldalunkat ismerőseiddel!

Keresés

PartnereinkA felhasználók által rögzített tartalmakért a mozivilag.com felelõsséget nem vállal! Minden jog fenntartva!